Μέχρι το Τέλος #Himesman #MexriToTelos

The Homesman poster-page-001

Ο Τόμι Λι Τζόουνς, μετά τις «Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράδα», επιστρέφει στη σκηνοθεσία με μια ακόμα εξαίσια, λυρική ταινία, υποψήφια για το Χρυσό Φοίνικα στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών. Μαζί του, οι βραβευμένες με Όσκαρ, Χίλαρι Σουάνκ και Μέριλ Στριπ. 26 IOYNIOY στους κινηματογράφους #mexritotelos #weirdwave

Η κινηματογραφική μεταφορά του The Homesman (το βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Γκ. Φ. Σουόρθαουτ). Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Χίλαρι Σουανκ αναλαμβάνει να υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα, η Μιράντα Όττο δίνει μια από τις πιό δυνατές ερμηνείες της καριέρας της, ενώ η Μέριλ Στριπ συμετέχει σε ένα ρόλο έκπληξη. Τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Ροντρίγκο Πριέτο (Βαβέλ, Επιχείρηση: Argo, Brokeback Mountain).

Στην Νεμπράσκα του 1845, στα σύνορα του Δυτικού κόσμου, η μοναχική Μέρι αναλαμβάνει να μεταφέρει τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους σε ασφαλή τόπο. Στη διαδρομή θα συναντήσει τον επικηρυγμένο λιποτάκτη Τζορτζ Μπριγκς, ο μοναδικός άντρας που θα τολμήσει να την πλησιάσει τόσο, ώστε η Μέρι να τον ζητήσει σε γάμο. Όποια κι αν είναι η απόφαση του Μπριγκς — μια ζωή οικογενειακή ή τυχοδιωκτική — τίποτα δε θα είναι πια ίδιο για τους δυο τους, αλλά και για τον κόσμο τους που βρίσκεται στα πρόθυρα των μεγάλων αλλαγών.

 

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ